Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2013 | 2192 vizualizari

 

Am pregatit o crema de branza cu boia de ardei numai buna pentru un mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet branza proaspata Delaco
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • sare
  • 1 lingura boia de ardei
  • paine prajita pentru tartine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei:

Am pus branza intr-un bol impreuna cu smantana, ceapa si boiaua de ardei, am amestecat pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare, dupa gust.


Am taiat cateva felii de paine, le-am prajit si cu ajutorul unui pahar mic am decupat forme pentru tartine.


Cu ajutorul unei lingurite am pus branza pe fiecare cerc de paine. Simplu si gustos!


TIPS-URI

1

se poate folosi boia dulce sau iute, fiecare dupa preferinte

2

daca vi se pare gustul de boia prea pronuntat, mai puteti adauga putina smantana sau branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mena29 1

07.03.2013, 12:08

07.03.2013, 10:30

Eu sunt o pofticioasa, nu ma abtin de la nimic, daaar, cu masura...Ca masura e buna-n toat, nu?
Asta-i regula de baza!

Anett 1

07.03.2013, 12:47

Arata super!

Rocsi 1

08.03.2013, 20:48

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta