Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2013 | 1066 vizualizari

 

Am pregatit o crema de branza cu boia de ardei numai buna pentru un mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet branza proaspata Delaco
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • sare
  • 1 lingura boia de ardei
  • paine prajita pentru tartine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei:

Am pus branza intr-un bol impreuna cu smantana, ceapa si boiaua de ardei, am amestecat pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare, dupa gust.


Am taiat cateva felii de paine, le-am prajit si cu ajutorul unui pahar mic am decupat forme pentru tartine.


Cu ajutorul unei lingurite am pus branza pe fiecare cerc de paine. Simplu si gustos!


 

TIPS-URI

1

se poate folosi boia dulce sau iute, fiecare dupa preferinte

2

daca vi se pare gustul de boia prea pronuntat, mai puteti adauga putina smantana sau branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mena29 1

07.03.2013, 12:08

07.03.2013, 10:30

Eu sunt o pofticioasa, nu ma abtin de la nimic, daaar, cu masura...Ca masura e buna-n toat, nu?
Asta-i regula de baza!

Anett 1

07.03.2013, 12:47

Arata super!

Rocsi 1

08.03.2013, 20:48

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si mezeluri