Omleta cu cartofi noi

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 4892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi noi(nu f mici)
  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 4-5 linguri de parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi noi:

Fierbem cartofii in coaja pana intra furculita usor in ei dar fara sa-i crapam,apoi ii lasam sa se racoreasca si ii curatam de coaja.


Taiem cartofii felii de circa 1 cm.Batem ouale cu sare,piper,patrunjel verde tocat si parmezan ras.


Punem putin ulei intr-o tigaie apoi asezam felii de cartof pe toata suprafata,iar cand incep sa sfaraie punem ouale batute.


Lasam la foc mic-potrivit si pe parcursul coacerii ridicam omleta sa se duca oul crud la fund iar cand este rumena pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte(cu ajutorul unei farfurii intinse mari) pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:14

MIUTA 1

08.06.2011, 11:41

ionela2682 1

08.06.2011, 19:42

simplu si bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Pirosti cu cartofi