Tartine cu crema de branza si somon afumat

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2009 | 27809 vizualizari

 

Tartinele se pregatesc pe loc, se fac foarte repede si sunt foarte fine si delicioase

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast
  • Almette cu verdeata
  • somon afumat
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu crema de branza si somon afumat:

Avem nevoie de felii de paine toast, pe care le taiem in patru, apoi le ungem pe fiecare cu crema de branza, eu am avut Almette cu verdeata. Pe fiecare feliuta asezam apoi o bucata de somon afumat. Stoarcem zeama de lamaie peste tartine si gata, aperitivul se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Tortul" barbatilor