Tartine cu icre de crap și hering

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 2066 vizualizari

 

Când vine vorba de icre îmi place să le simt gustul, în fond mănânc icre, nu ulei...:)
Acasă nu am văzut să se pună griș în icre. Când am ajuns în București am observat „fenomenul” acesta...și din cauza faptului că aici se vând mult icrele de hering și-s sărate...mamă, mamă!!! Am ajuns să le spăl să scap de sare....În fine...

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap;
  • 100 g icre de hering;
  • 150 mL ulei de floarea soarelui;
  • 2 linguri oțet de mere și miere;
  • 2 cepe roșii mici;
  • 1-2 lg apă minerală;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre de crap și hering:

Într-un bol se mixează cele două tipuri de icre și se adaugă câte puțin ulei de floarea soarelui până se obține o pastă. 

Se adaugă apoi oțetul iar mai apoi 1-2 linguri apă minerală, astfel icrele devin albe și ”pufoase”.

Se ung feliile de pâine prăjită cu icre, se pune deasupra ceapă roșie tocată foarte, foarte, foarte fin și câte o feliuță mică de lămâie.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Tartine cu icre de crap și hering-0
Tartine cu icre de crap și hering-1

COMENTARII (10)

Sim0na

Sim0na 1

03.04.2012, 21:46

Faina combinatie!!

mamaieelena

mamaieelena 1

04.04.2012, 21:27

buneeeee

bucatarimcudiana

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:34

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!