Pogacele cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2012 | 15315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 150 ml apa calduta
  • o jumatate de lingurita de sare
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • 2 oua (1 pt compozitie + 1 pt uns)
  • cas proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu branza:

Punem drojdia si zaharul in 150 ml apa calduta pana se dizolva si o lasam la crescut 15 min.

Faina se pune intr-un bol, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia, 1 ou, uleiul si sarea si se framanta bine bine aluatul pana cand acesta nu se mai lipeste de maini.

Se acopera vasul si se lasa la crescut la loc cald aprox 40-50 min.

Intindem aluatul in foi si cu un pahar taiem cerculete.

Ungem o tava cu ulei si hartie de copt, punem pogacelele si le mai lasam 15 min la crescut, le ungem cu oul ramas si presaram deasupra casul dat prin razatoare.

Se tin la cuptor aprox 25 de min pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu leurda si cascaval