Tartine cu macrou afumat si sfecla

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 1786 vizualizari

 

Un sandwich pe care trebuie neaparat sa-l incercati,mai ales daca va place pestele afumat.
Gustul macroului afumat se echilibreaza atat de bine cu castravetele racoritor,dar si cu sfecla rosie putin dulce.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou afumat
  • 2 castraveti taiati cubulete
  • 2 sfecle rosii,fierte,decojite si feliate
  • mustar de Dijon
  • 1 lingurita zahar fin
  • marar
  • un strop de otet
  • felii de paine neagra,prajita
  • optional - capere si masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu macrou afumat si sfecla:

Se scoate pielea de pe macrou si se arunca. Pestele se rupe fasii. Intr-un bol mic,se amesteca bucatile de castravete cu o lingurita zahar,otet,marar tocat,capere,sare si piper.


Painea prajita se unge cu mustar de Dijon peste care se aseaza fasii de peste,felie de sfecla si salata de castravete.


Puteti servi cu masline.



Deliciu!:)



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu macrou afumat si sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:25

Toamna07 1

28.11.2012, 20:17

Multumesc!

simo_brkic 1

30.11.2012, 00:08

mmmmmmmmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartine calde cu somon si hrean