Briose aperitiv

de sabiradu in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2012 | 7183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 100 g masline
  • 200 g rulada din piept de pui
  • 200 g cascaval
  • 1 buchetel brocoli
  • 50 g mazare congelata
  • 1 jumatate ardei gras rosu
  • cimbru ,
  • busuioc,
  • oregano ,
  • sare si piper dupa gust
  • 350-400 g faina
  • 1 plic praf de copt
Portii: -8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Mixam ouale intregi pana se tripleaza volumul,adaugam uleiul si laptele,apoi condimentele .Dupa ce am mixat bine totul punem faina amestecata cu praful de copt.La final adaugam umplutura.

Ardeiul gras,carnea,cascavalul tocate cubulete.Maslinele feliute si mazarea scursa bine de apa .Punem compozitie in hartia pentru briose si peste compozitie cate un buchetel de brocoli (oparit si scurs ) Dam la copt tava pana se auresc frumos deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

sabiradu 1

03.02.2012, 15:36

Incerc sa ii fac si pe copii sa pape,ei au papat briosele si eu broccoli )

pusurica 1

04.10.2012, 10:31

MMMM papa bunnnnn!!!

sabiradu 1

06.10.2012, 22:35

Bun bun delicios.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci