Tartine cu pasta de ton

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2012 | 6127 vizualizari

 

Ieri am chefuit nitel cu familia si prietenii, asa ca pe langa aperitive am avut si niste tartine delicioase, zic eu :D cu ton si icre negre

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in ulei
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • feliide paine coapta ( de preferat ar fi painea toast )
  • frunze de patrunjel proaspete pentru ornat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de ton:

Taiem feliile de paine in 4, dupa care le bagam la cuptor pentru a se usca usor.


Punem tonul intr-o strecuratoare la scurs 30 de minute ( trebuie sa fie scurs foarte bine)


Mixam untul cu sare si piper pana devine spuma. dupa care adaugam tonul pe care l-am zdrobit cu furculita. Bagam totul la blender.


Adaugam ceapa data pe razatoare si scursa bine.


Omogenizam compozitia si dam la rece.


Va iesii ca un pate.


Cu o seringa punem pe feliile de paine coapta.


Ornam cu frunzulite de patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mena29 1

20.08.2012, 20:27

Dana Cristea - pusikmea 1

21.08.2012, 11:36

Multumesc fetelor dragutelor

Laly 1

22.08.2012, 12:55

Vreau si eu o feliuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat