Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ieri am chefuit nitel cu familia si prietenii, asa ca pe langa aperitive am avut si niste tartine delicioase, zic eu :D cu ton si icre negre
Taiem feliile de paine in 4, dupa care le bagam la cuptor pentru a se usca usor.
Punem tonul intr-o strecuratoare la scurs 30 de minute ( trebuie sa fie scurs foarte bine)
Mixam untul cu sare si piper pana devine spuma. dupa care adaugam tonul pe care l-am zdrobit cu furculita. Bagam totul la blender.
Adaugam ceapa data pe razatoare si scursa bine.
Omogenizam compozitia si dam la rece.
Va iesii ca un pate.
Cu o seringa punem pe feliile de paine coapta.
Ornam cu frunzulite de patrunjel.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult