Taste cu gem de prune

de MonaMimi in Dulciuri, 16 Mai 2012 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 lingurita sare
  • 300 g faina
  • 1 borcan de gem de prune cat mai tare
  • 150 g pesmet
  • 3 linguri de zahar(dupa gust)
  • 150 g nuci macinate
  • 1 albus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taste cu gem de prune:

Faci o coca din oua, sare si faina cat cuprinde si o framanti bine pana se omogenizeaza. Intinzi o foaie cat mai subtire, tai patratele pe care pui cate o lingurita de gem ,ungi pe margini cu albus de ou spuma si presezi cu degetele ca sa nu iasa gemul.


Intr-o oala cu apa fierbinte, pui toate tastele si lasi sa fiarba 15-20 minute la foc potrivit. In alta oala pui putin ulei si adaugi pesmetul, zaharul si nucile si prajesti putin compozitia. Pui tastele si amesteci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taste cu gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MonaMimi 1

17.05.2012, 13:55

Taste denumire din Bihor

Sim0na 1

18.05.2012, 22:47

n-am mancat niciodata... dar m-ar tenta!

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:39

si pe mine,arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sfintisori