Teci cu usturoi

de robert_b in Mancaruri de post, 31 Aug 2014 | 7180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. teci verzi
  • 1 capatana de usturoi
  • un praf de sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Teci cu usturoi:

Mai intai se pun la fiert tecile in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se scurg si se lasa deoparte.Intr-o tigaie se incalzeste uleiul,se adauga tecile,si dupa cateva minute si usturoiul zdrobit.Se  amesteca, se mai da un praf de sare si gata!Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Teci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Rocsi 1

31.08.2014, 14:14

Imi plac

reisnaor_2006 1

31.08.2014, 14:49

bunnnnnnn

- Andreea - 1

31.08.2014, 18:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)