Teci cu usturoi

de robert_b in Mancaruri de post, 31 Aug 2014 | 7119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. teci verzi
  • 1 capatana de usturoi
  • un praf de sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Teci cu usturoi:

Mai intai se pun la fiert tecile in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se scurg si se lasa deoparte.Intr-o tigaie se incalzeste uleiul,se adauga tecile,si dupa cateva minute si usturoiul zdrobit.Se  amesteca, se mai da un praf de sare si gata!Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Teci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor