Varza murata calita

de RoXx in Mancaruri de post, 7 Apr 2013 | 3660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata mare
  • 1 ceapa mare
  • 7-8 linguri ulei floarea soarelui
  • 2-3 foi de dafin
  • 2 linguri pasta concentrata de tomate
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata calita:

Varza se taie fasii subtiri. Ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o cratita se pune uleiul, apoi ceapa si se lasa 2-3 minute la foc mic pana se inmoaie. Apoi se adauga varza treptat si se pune apa pana aproape de nivelul verzei. Se asezoneaza cu sare si piper, se pun foile de dafin si se lasa la fiert aproximativ o ora la foc mic, timp in care se mai amesteca. Dupa ce a fiert, se adauga cimbrul si pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10-15 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RoXx 1

07.04.2013, 19:34

Multu Rocsi

Sim0na 1

08.04.2013, 14:41

RoXx 1

08.04.2013, 16:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu orez (de post)