Pilaf de orez cu rosii

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Sep 2013 | 7163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei rosii
  • 4 rosii mari
  • 3 linguri de ulei
  • cca 300 gr. orez
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu rosii:

Curatam legumele si le spalam.


Le trecem apoi prin robot (ceapa si ardeiul mai intai).


Calim aceste legume in ulei, adaugam si morcovul maruntit la robot si condimentele (sare, piper si busuioc uscat). Lasam sa fiarba cca 15 min.


Adaugam rosiile date pe razatoare sau trecute tot prin robot si lasam sa fiarba acoperit, alte 15 min la foc potrivit.


Spalam orezul si il adaugam in cratita. Punem cate o cana de apa (eu am pus de doua ori) si amestecam destul de des, pana fierbe orezul (cam 20 min.)


La final presaram patrunjel verde tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

05.09.2013, 10:20

bun bun

Dana_Retetegg 1

10.11.2013, 17:07

ryta 1

21.03.2014, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc