Terina cu ciuperci de padure

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 3949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • 1 legatura leurda
  • 1 felie de paine
  • 50 ml smantana
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 100 ml ulei
  • 1/2 pachet foi de placinta
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu ciuperci de padure:

Spalam ciupercile, le lasam sa se scurga bine dupa care le tocam (oprim 5 ciuperci intregi).

Ceapa o tocam si o calim in untul topit,adaugam leurda si ciupercile, sare, piper si le lasam sa se caleasca la foc potrivit.

Lasam sa se raceasca bine.

Intr-un bol adaugam ouale le batem cu furculita dupa care adaugam smantana, cascavalul ras, sare, piper, painea inmuiata si scursa bine, cateva frunze de leurda sau patrunjel verde, amestecam bine dupa care adaugam ciupercile si omogenizam.

Ungem o tava de chec cu ulei si adaugam foile de placinta (care le-am uns cu ulei inainte)

Adaugam 1/2 din compozitie de ciuperci, asezam ciupercile pastrate si compozitia ramasa, nivelam si acoperim cu foile de placinta.

Ungem cu ou si dam la cuptorul incalzit cca 40-50 min.

Lasam sa se raceasca foarte bine inainte de a o taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci trase in unt