Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O mancare usoara, rapida, care poate fi servita ca fel de baza sau la fel de bine ca garnitura lanag o fritpura delicioasa...
Precizez faptul sa am preparat-o vara, cand erau rosiile gustoase :)
Curatam legumele si le taiem felii grosute - de cca 1 cm grosime.
Ungem usor un vas de yenna cu ulei si asezam feliile de legume in picioare altenativ:rosie,ceapa, ciuperca,dovlecel, ardei ...pana umplem tava. Picuram putin ulei si presaram pe deasura sare, piper,cimbru si banza rasa si dam la cuptor pt cca 30-40 de minute , pana se patrund legumele - acoperim cu o folie de aluminiu, iar cu vreo 10 minute inaninte de final indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult