Tigaie cu lapti de crap si oua

de mihaelar63 in Peste, 22 Noi 2017 | 6475 vizualizari

 

 In crapul proaspat am gasit niste frumosi lapti. Bineinteles ca am profitat de micul cadou si am incropit rapid sotului o mancarica gustoasa. Daca gasiti asa ceva in pestele proaspat, nu aruncati. Nimic nu se pierde, totul se transforma !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapti proaspeti de crap
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri praz tocat
  • 2 catei usturoi tocati
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • ardei iute rosu
  • rasnita cu sare de himalaya si chilli
  • cateva frunze de spanac tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu lapti de crap si oua:

  1. In tigaia incapatoare se pune la calit prazul si usturoiul.
  2. Rosiile cherry se taie jumatati.
  3. Laptii usor tamponati cu servet absorbant se adauga si ei impreuna cu rosioarele.
  4. Rasniti peste ingredientele din tigaie, sare cu chilli.
  5. Caliti usor totul pana laptii incep sa -si schimbe culoarea.
  6. Scoateti pe o farfurie alaturata rosiile si laptii.
  7. Bateti doua oua spuma cu sare si smantana.
  8. Puneti ouale in tigaie, amestecati de doua ori si inchideti focul.
  9. Peste oua se distribuie laptii si rosiile cherry.
  10. Decorati cu rondele de ardei iute rosu si cu spanac tocat fasiute.
  11. Gustati si sarati daca este nevoie.
  12. Serviti preparatul cald cu salata preferata alaturi sau pur si simplu doar cu salata verde cum am facut noi.

            Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Acest preparat se poate servi atat ca si mic-dejun, cat si ca cina sau gustare calda.

2

Pentru o masa principala eu l-as vedea alaturi de o garnitura cu cus-cus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu lapti de crap si oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de lamaie