Tiramisu 2

de Adele in Dulciuri, 3 Mai 2015 | 596 vizualizari

 

Daca tot este duminica,e cald e frumos ,chef putin si lene multa, am pregatit rapid un desert delicios ,fara a folosi oua ..Deci sa trecem la treaba ;)

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone.
  • 2oo ml frisca lichida.
  • 4 linguri zahar pudra (normal).
  • 200 gr biscuiti cu ou (puteti folosi piscoturi).
  • 200 ml cafea cu apa.
  • cacao amara cateva linguri.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu 2:

Se pregateste cafeaua, in cafetiera sau cum va place mai mult, se amesteca cu apa si se pune intr-un vas.

Intr-un alt  vas se mixeaza mascarponele cu zaharul, daca folositi zahar pudra crema va fi mai fina, treptat se adauga frisca si se mixeaza la viteza maxima pana ajunge la consistenta dorita, cu ajutorul unei palete de silicon se amesteca usor de jos in sus, dupa care se da la rece pana la momentul folosirii.

Se iau biscuiti se trec prin cafea se formeaza primul strat, dupa care se adauga primul strat de crema, si tot asa pana la terminarea ingredientelor.

Ca sa va fie mai usor crema o puteti pune intr-un saca posh.

Se pudreaza cu cacao si se da la rece.

 

TIPS-URI

1

Apa poate fi inlocuita cu lichior de cafea ,asta in cazul in care desertul nu este servit de catre cei mici.

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu 2-0
Tiramisu 2-1
Tiramisu 2-2
Tiramisu 2-3

COMENTARII (26)

Adele

Adele 1

04.05.2015, 10:32

Simo

tarasmariana

tarasmariana 1

04.05.2015, 19:52

Adele

Adele 1

04.05.2015, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!