Tiramisu 2

de Adele in Dulciuri, 3 Mai 2015 | 698 vizualizari

 

Daca tot este duminica,e cald e frumos ,chef putin si lene multa, am pregatit rapid un desert delicios ,fara a folosi oua ..Deci sa trecem la treaba ;)

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone.
  • 2oo ml frisca lichida.
  • 4 linguri zahar pudra (normal).
  • 200 gr biscuiti cu ou (puteti folosi piscoturi).
  • 200 ml cafea cu apa.
  • cacao amara cateva linguri.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu 2:

Se pregateste cafeaua, in cafetiera sau cum va place mai mult, se amesteca cu apa si se pune intr-un vas.


Intr-un alt vas se mixeaza mascarponele cu zaharul, daca folositi zahar pudra crema va fi mai fina, treptat se adauga frisca si se mixeaza la viteza maxima pana ajunge la consistenta dorita, cu ajutorul unei palete de silicon se amesteca usor de jos in sus, dupa care se da la rece pana la momentul folosirii.


Se iau biscuiti se trec prin cafea se formeaza primul strat, dupa care se adauga primul strat de crema, si tot asa pana la terminarea ingredientelor.


Ca sa va fie mai usor crema o puteti pune intr-un saca posh.


Se pudreaza cu cacao si se da la rece.

 

TIPS-URI

1

Apa poate fi inlocuita cu lichior de cafea ,asta in cazul in care desertul nu este servit de catre cei mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Adele 1

04.05.2015, 10:32

Simo

tarasmariana 1

04.05.2015, 19:52

Adele 1

04.05.2015, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu menta si ciocolata By Gaby_d