Tiramisu

de Criss in Prajituri, 6 Dec 2011 | 4619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet mare de piscoturi
  • -250 g mascarpone
  • -500 ml cremme patisserie
  • -6 galbenusuri (eu am pus doar 4)
  • -150 g zahar
  • -2 esente de rom
  • -amaretto (n-am avut, dar se poate si fara)
  • -300 ml cafea tare facuta la presso
  • -cacao pentru pudrat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pe baie de aburi pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca in frigider. Mascarpone se bate cu mixerul si se adauga crema de galbenusuri. Separat se bate frisca, apoi se adauga crema cu mascarpone.


Piscoturile se trec prin cafea, apoi se aseaza intr-o tava suficient de inalta. Peste primul strat de piscoturi se pune jumatate din crema. Urmeaza un nou strat de piscoturi, apoi restul de crema. Crema se niveleaza, apoi cu furculita se fac valuri in zig-zag. Se pudreaza pe toata suprafata, cu cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lorra 1

06.12.2011, 18:33

super !

mirela0911 1

06.12.2011, 22:22

o portie te rog!

Criss 1

07.12.2011, 21:43

Multumesc dragele mele, sunteti dragute toate.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu