Prajitura Lacrimioara

de Sidy in Prajituri, 6 Oct 2011 | 4166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g nuci prajite macinate
  • 400 g zahar
  • 200 g unt sau margarina
  • 6 oua
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Lacrimioara:

200 g zahar se mixeaza bine cu margarina, se adauga cacaua, ,nucile si apoi faina.


Se amesteca bine si apoi se adauga albusurile batute spuma.

Se pune coca intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.

Se face crema din 6 galbenusuri , amestecate 10 minute cu mixerul cu 200g zahar.

Se pune crema deasupra blatului aproape copt si se da din nou la cuptor , pina face o crusta deasupra.

Cind este gata, racita, deasupra se rade ciocolata sau se pun granule de ciocolata.


Usor de facut dar foarte gustos...


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Lacrimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alinutzika 1

06.10.2011, 21:47

buna

MIUTA 1

06.10.2011, 23:13

Foarte,foarte buna

adry88 1

07.10.2011, 15:50

deliciose

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata