Prajitura Lacrimioara

de Sidy in Prajituri, 6 Oct 2011 | 5114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g nuci prajite macinate
  • 400 g zahar
  • 200 g unt sau margarina
  • 6 oua
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Lacrimioara:

200 g zahar se mixeaza bine cu margarina, se adauga cacaua, ,nucile si apoi faina.


Se amesteca bine si apoi se adauga albusurile batute spuma.

Se pune coca intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.

Se face crema din 6 galbenusuri , amestecate 10 minute cu mixerul cu 200g zahar.

Se pune crema deasupra blatului aproape copt si se da din nou la cuptor , pina face o crusta deasupra.

Cind este gata, racita, deasupra se rade ciocolata sau se pun granule de ciocolata.


Usor de facut dar foarte gustos...


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Lacrimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alinutzika 1

06.10.2011, 21:47

buna

MIUTA 1

06.10.2011, 23:13

Foarte,foarte buna

adry88 1

07.10.2011, 15:50

deliciose

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Lulu