Tiramisu

de gaby_gabytza in Prajituri, 16 Mar 2013 | 979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 pachet piscoturi
  • crema
  • 150 g mascarpone
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri zahar
  • sirop
  • 2 lingurite cafea
  • 400 ml apa
  • decor
  • 1 ciocolata neagra
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Pregatim mai intai siropul-Punem un ibric cu apa la fiert si adaugam linguritele de cafea.Lasam sa fiarba si apoi il luam de pe foc si il dam la racit.


Mixam smantana cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza frisca dupa care dam la frigider 10 minute.Mixam putin si crema de mascarpone


Desfacem punga de piscoturi si le trecem cate una prin cafea si le asezam in tava.


Asezam un rand piscoturi,un rand frisca iar punem un rand de piscoturi inmuiate in cafea.Apoi punem crema de mascarpone si iarasi un rand de piscoturi inmuiate in cafea.


Dupa ce am terminat cu frisca decoram cu ciocolata razuita deasupra si cateva visine din compot.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.03.2013, 13:56

Cat de bun!

Lau 1

17.03.2013, 17:37

bun

Sim0na 1

18.03.2013, 11:19

Bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu rapid