Tiramisu

de Micutza Luana in Prajituri, 7 Mai 2013 | 899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr mascarpone
  • un plic zahar vanilat
  • 150 gr zahar
  • 2 pungi de piscoturi
  • 500 ml frisca lichida
  • intaritor pentru frisca
  • 4 oua
  • cacao
  • 3 cesti cafea expreso
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Bun si sa incepem prin a mixa manual sau cu mixerul crema de mascarpone cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o crema . Separam galbenusurile de albus si batem spuma albusurile cu putina sare . Crema obtinuta din mascarpone si zahar o amestecam putin cate putin cu galbenusurile , apoi treptat adaugam spuma de albusuri. La urma adaugam frisca lichida mixata si ea in prealabil cu mixerul .


Si acum sa incep sa asamblez prajiturica. Amestecam cafeaua cu esenta de rom si inmuiem pe rand piscoturile .


Intr-o tava asezam pe rand un rand de piscoturi si punem jumatate din crema , apoi alt rand de piscoturi si restul de crema. Deasupra presaram cacao din belsug . Se da la rece, de preferat a se face seara si se lasa la frigider panaa a doua zi , este mult mai buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

roxana_simona 1

09.05.2013, 14:09

yammy

Angelina_Elena 1

11.05.2013, 17:42

ce bine arata!

Micutza Luana 1

12.05.2013, 00:12

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu