Tiramisu reţetă originală

de Micutza Luana in Prajituri, 7 Mai 2013 | 1239 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 700 gr mascarpone
  • un plic zahar vanilat
  • 150 gr zahar
  • 2 pungi de piscoturi
  • 500 ml frisca lichida
  • intaritor pentru frisca
  • 4 oua
  • cacao
  • 3 cesti cafea expreso
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Bun si sa incepem prin a mixa manual sau cu mixerul crema de mascarpone cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o crema . Separam galbenusurile de albus si batem spuma albusurile cu putina sare . Crema obtinuta din mascarpone si zahar o amestecam putin cate putin cu galbenusurile , apoi treptat adaugam spuma de albusuri. La urma adaugam frisca lichida mixata si ea in prealabil cu mixerul .


Si acum sa incep sa asamblez prajiturica. Amestecam cafeaua cu esenta de rom si inmuiem pe rand piscoturile .


Intr-o tava asezam pe rand un rand de piscoturi si punem jumatate din crema , apoi alt rand de piscoturi si restul de crema. Deasupra presaram cacao din belsug . Se da la rece, de preferat a se face seara si se lasa la frigider panaa a doua zi , este mult mai buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

roxana_simona 1

09.05.2013, 14:09

yammy

Angelina_Elena 1

11.05.2013, 17:42

ce bine arata!

Micutza Luana 1

12.05.2013, 00:12

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reteta clasica