Tiramisu

de aalliinnaa07 in Prajituri, 10 Noi 2013 | 3035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g picoturi de sampanie
  • 250 g crema mascarpone
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 500 ml frisca hulala
  • 3 cescute cafea concentrata
  • 2 linguri cu varf de cacao
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Frecam spuma zaharul cu galbenusurile, adaugam crema mascarpone si omogenizam amestecul. Separat amestecam frisca cu mixerul pana devine tare, apoi adaugam pe rand frisca in crema de mascarpone mixand in continuare.

Piscoturile se inmoaie in cafea, se aseaza intr-o tava un rand de piscoturi fara a lasa spatiu intre ele, peste piscoturi adaugam jumatate din crema, apoi alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si cealalta jumatate de crema. Se pudreaza cu cacao si se lasa la frigider pana a doua zi.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

10.11.2013, 18:31

Rocsi 1

10.11.2013, 18:46

Un desert foarte bun

diana_k 1

10.11.2013, 19:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L