Tiramisu

de aalliinnaa07 in Prajituri, 10 Noi 2013 | 3109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g picoturi de sampanie
  • 250 g crema mascarpone
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 500 ml frisca hulala
  • 3 cescute cafea concentrata
  • 2 linguri cu varf de cacao
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Frecam spuma zaharul cu galbenusurile, adaugam crema mascarpone si omogenizam amestecul. Separat amestecam frisca cu mixerul pana devine tare, apoi adaugam pe rand frisca in crema de mascarpone mixand in continuare.


Piscoturile se inmoaie in cafea, se aseaza intr-o tava un rand de piscoturi fara a lasa spatiu intre ele, peste piscoturi adaugam jumatate din crema, apoi alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si cealalta jumatate de crema. Se pudreaza cu cacao si se lasa la frigider pana a doua zi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

10.11.2013, 18:31

Rocsi 1

10.11.2013, 18:46

Un desert foarte bun

diana_k 1

10.11.2013, 19:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu in stil romanesc