Tarta dulce cu branza si stafide

de nadea68 in Prajituri, 28 Apr 2014 | 2951 vizualizari

 

Ador atat tartele dulci cat si cele sarate....si mai ales cele rapid de facut :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foetaj rotund
  • 400 g branza proaspata de vaci
  • 100 g stafide
  • 200 ml smantana
  • zahar
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • zahar vanilat
  • ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta dulce cu branza si stafide:

Scoatem aluatul foietaj din frigider cu 20 minute inainte de a prepara.


Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calda.


Branza o punem intr-un bol si o amestecam cu zaharul.N-am pus cantitate la zahar ,las dupa preferinza fiecaruia :),adaugam zahar vanilat.


Stafidele le scoatem din apa si le stoarcem de apa.


Amestecam cu branza.Adaugam si 2 oua.


Intindem aluatul de foietaj si-lasezam cu hartia de copt intr-o forma de tarte.(diametrul 24).


Peste foietaj punem branza uniform.


Inr-un castron amestecam smantana cu zahar si 2 galbenusuri.


Varsam peste branza.Deasupra mai punem si niste ciocolata .


Incalzim cuptorul la 180° si bagam tarta cam 30-40 minute,sau pana cand se rumeneste.


Bun si rapid de facut :)


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca nu se pune zahar si in loc de stafide folosim ceva legume avem o tarta sarata la fel de buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta dulce cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ela 1

29.04.2014, 18:21

eu am in plan una cu crema de vanilie,asteapta aluatul in frigider de multe zile

simona72 1

30.04.2014, 07:55

Supeeer!!

nadea68 1

03.05.2014, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cheesecake