Tarta dulce cu branza si stafide

de nadea68 in Prajituri, 28 Apr 2014 | 2673 vizualizari

 

Ador atat tartele dulci cat si cele sarate....si mai ales cele rapid de facut :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foetaj rotund
  • 400 g branza proaspata de vaci
  • 100 g stafide
  • 200 ml smantana
  • zahar
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • zahar vanilat
  • ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta dulce cu branza si stafide:

Scoatem aluatul foietaj din frigider cu 20 minute inainte de a prepara.


Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calda.


Branza o punem intr-un bol si o amestecam cu zaharul.N-am pus cantitate la zahar ,las dupa preferinza fiecaruia :),adaugam zahar vanilat.


Stafidele le scoatem din apa si le stoarcem de apa.


Amestecam cu branza.Adaugam si 2 oua.


Intindem aluatul de foietaj si-lasezam cu hartia de copt intr-o forma de tarte.(diametrul 24).


Peste foietaj punem branza uniform.


Inr-un castron amestecam smantana cu zahar si 2 galbenusuri.


Varsam peste branza.Deasupra mai punem si niste ciocolata .


Incalzim cuptorul la 180° si bagam tarta cam 30-40 minute,sau pana cand se rumeneste.


Bun si rapid de facut :)


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca nu se pune zahar si in loc de stafide folosim ceva legume avem o tarta sarata la fel de buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta dulce cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ela 1

29.04.2014, 18:21

eu am in plan una cu crema de vanilie,asteapta aluatul in frigider de multe zile

simona72 1

30.04.2014, 07:55

Supeeer!!

nadea68 1

03.05.2014, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si afine