Tiramisu a la Jamie Oliver

de Zamfira in Jamie Oliver, 25 Aug 2012 | 11512 vizualizari

 

Reteta Tiramisu facuta de Jamie Oliver in Venetia, alaturi de un cofetar italian.

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 1 ciocolata amaruie
  • 50 g unt
  • 1/2 canita cafea tare
  • 1 mascarpone
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • 3 paharele brandy
  • cafea foarte fin macinata (cafea pentru ibric)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu a la Jamie Oliver:

Asezam piscoturile intr-un bol si turnam cafeaua rece peste ele. Topim ciocolata cu 50 g unt, un paharel de brandy si-l intindem peste piscoturi. Mixam galbenusurile cu zaharul si doua paharele de brandy, adaugam cutia de mascarpone si spuma de la cele patru albusuri.


Turnam compozitia peste piscoturile cu ciocolata si presaram cafea macinata.


Lasam la rece cel putin 3-4 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Lau 1

26.08.2012, 15:42

delicios

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:55

bunnnnnnn!!!!!!!!!am sa mai fac si eu

Zamfira 1

16.11.2012, 20:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu fara oua