Taco cu peste si salsa de kiwi

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 3 Dec 2015 | 970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru tortillas:
  • 100 grame faina integrala
  • sare
  • 60 ml apa
  • Pentru salsa:
  • 2 kiwi copti
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 chili
  • 30 grame coriandru proaspat
  • 2 lime
  • sos picant
  • Pentru salata:
  • 1/4 dintr-o varza rosie mica
  • sucul de la 1/2 portocala
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • Pentru peste:
  • 1 ardei rosu sau galben
  • 240 grame filet de peste alb (eu am folosit pastrav)
  • ulei de masline
  • 2 linguri iaurt bio degresat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu peste si salsa de kiwi:

Se amesteca faina cu sare si apa, pana se obtine un aluat. Se framanta cateva minute si se lasa la odihnit.


Se curata kiwi-ul de coaja si se taie in jumatate. Se aseaza intr-o tigaie fienbinte, fara ulei, impreuna cu frunzele firelor de ceapa si chiliul fara seminte.


Se gatesc cateva minute, apoi se transfera in vasul unui robot de bucatarie impreuna cu sucul de la un lime, jumatate din cantitatea de coriandru si putin sos picant. Se mixeaza pana se obitne un sos.


Se taie varza foarte fin, folosind o mandolina si se amesteca cu sucul de portocala, sare, piper si otetul. Se decoreaza cu restul de coriandru.


Se imparte aluatul in 4 bile si se aplatizeaza folosind un sucitor. Se gatesc intr-o tigaie fara ulei cate un minut pe parte. Se pastreaza intr-un prosop de bucatarie pana in momentul folosirii.


Se taie restul de ceapa verde si ardeiul cuburi. Se taie pestele in fasii de 2 cm si se amesteca cu ulei de masline, ceapa si ardeiul.


Se gatesc intr-o tigaie 4 minute.


Se umplu tortilla cu salata, peste, salsa si iaurt si se stropeste totul cu suc de lime si sos picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taco cu peste si salsa de kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

05.12.2015, 07:01

Ce anume contine mai exact sosul picant? Vad ca il folosesti in multe retete! E ceva gata cumparat sau il prepari tu? Multumesc! Astept raspuns!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:02

Hey Ela! Nu il prepar eu. Folosesc mai multe feluri, de la Sriracha, la Tabasco sau Chipotle. Depinde mult de originea retetei, dar si de dispozitia mea cand aleg sosul picant.

miki_a 1

06.12.2015, 00:53

Multumesc de precizare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida in crusta de bere