Tiramisu a la Mire

de oana1993 in Prajituri, 28 Feb 2014 | 913 vizualizari

 

Buna ziua,astazi am facut pentru prima data Tiramisu,reteta este a mamei mele.

 

INGREDIENTE

  • 500 g mascarpone ceva fin Delaco
  • 500g piscoturi
  • 1 frisca 250 g
  • 5 galbenusuri de oua
  • 300 g zahar pudra
  • cafea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu a la Mire:

Prima data folosim cele 5 galbenusuri le punem intr-un vas de yena,punem vasul de yena pe o cratita cu putina apa.


Preparam galbenusurile la aburi,punem zaharul pudra si amestecam bine pana cand devine cremoasa.


Punem deoparte la racit.


Intr-un castron punem frisca lichida si amestecam cu blenderul,dupa care adaugam crema de galbenusuri(racita,la temperatura camerei)


Amestecam cu blenderul si punem mascarpone.


Amestecam bine.Intr-un alt vas de yena sau tava ce aveti la indemana,puneti piscoturile trecute prin cafea,un rand piscoturi,un rand crema si tot asa Ornati cu cacao sau capuccino.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu a la Mire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

28.02.2014, 21:36

Vreau si eu

oana1993 1

28.02.2014, 22:03

MotanLaOale 1

28.02.2014, 23:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere