Muffins cu morcovi si zahar brun

de Corinuta in Prajituri, 10 Oct 2013 | 1937 vizualizari

 

Am facut dupa reteta Jamilei, cu putine modificari si injumatatita. Tare bune au iesit, nu foarte dulci dar pufoase:x:x:x

 

INGREDIENTE

  • 200 g morcovi rasi
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 150 g zahar brun
  • 75 m ulei
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu morcovi si zahar brun:

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara intr-un bol.


In alt bol se mixeaza ouale cu zaharul brun si zaharul vanilat pana se topesc, apoi se adauga uleiul si morcovii rasi si se amesteca bine.


Se toarna ingredientele uscate peste cele umede si se mixeaza pana la omogenizare.


Se aseaza aluatul obtinut in forme de briose, mie mi-au iesit 12 bucati. Nu le umpleti pana sus pentru ca vor mai creste putin. Se coc briosele aprox. 40-50 de minute la 180 de grade. Verificati cu scobitoarea sa fie coapte.


Se pudreaza cu zahar sau se pot glazura, eu am considerat ca sunt destul de dulci.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

se pot adauga si stafide in aluat

2

se pot glazura cu o glazura de branza daca va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu morcovi si zahar brun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Dan Bucataru 1

11.10.2013, 12:50

asta da reteta

nadea68 1

11.10.2013, 18:42

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 20:13

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose Madeira cu ciocolata