Tiramisu cu capsune

de micki in Dulciuri, 19 Mai 2010 | 3754 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr capsune
  • un pachet de piscoturi
  • 500 gr de mascarpone
  • 250 gr zahar
  • 5 oua
  • un paharel de limoncello
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsune:

Spalam capsunele,le uscam,tinem cateva pentru decor iar restul le taiem bucatele si le bagam la mixer.Adaugam si 150 gr de zahar si mixam pana devine ca o salsa mai groasa.Punem totul intr-o oala si asezam la foc mic pentru circa 20 minute.Cam dupa 10 minute adaugam si paharelul de limoncello.Daca vi se pare prea groasa salsa mai puteti adauga un paharel de apa.Intre timp preparam crema.Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare iar galbenusurile le amestecam bine cu mixerul cu 100 gr de zahar.Adaugam mascarponele la galbenusurile batute bine si mestecam tot cu mixerul.Dam mixerul deoparte si adaugam si albusurile batute spuma,dar mestecam cu lingura de jos in sus pana devine ca o crema pufoasa.Inmuiem biscuitii in salsa pregatita in prealabil si racita bine,apoi facem un strat de biscuiti un strat de crema(intre eu am pus si cateva capsune taiate).Decorati cu capsuni si serviti dupa ce a stat macar 2 ore la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

micki 1

19.05.2010, 21:03

Va multumesc tare mult pentru aprecieri!Intradevar e tare bun....Am fost invitati duminica la niste prieteni si am zis sa fac ceva deosebit.S-a topit in 10 minute ,deci cred ca a fost intradevar deosebit!

cristinne 1

21.05.2010, 14:18

wow!!!!!!!!!!!!! senzatie arata!

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:09

wow delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cremos si pufos