TIRAMISU CU ZMEURA

de Roda in Prajituri, 16 Iun 2009 | 2390 vizualizari

 

Apetisanta, usoara,o versiune estivala a renumitei Tiramisu.

 

INGREDIENTE

  • 25 biscuiti,
  • 1 pahar apa,
  • 600g.zmeura,
  • 3 oua,
  • 3 sticlute cu esenta de rom,
  • 80g.zahar pudra,
  • 250g.mascarpone;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TIRAMISU CU ZMEURA:

1.Se separa ouale.Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana cand compozitia se albeste.Se adauga mascarpone si se amesteca bine.

2.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in crema de mascarpone.

3.Intr-o farfurie adanca , se varsa apa si esenta de rom.Se imbiba biscuiti in acest amestec si se tapeteaza cu ei un bol de sticla sau de Jena.Se acopera cu 1/2 din cantitatea de crema .Se presara zmeura.

4.Se acopera zmeura cu un strat de biscuiti imbibati ,urmeaza crema ramasa si, din nou,zmeura.

5.Se pastreaza la rece, in frigider, 6 ore , pana la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU CU ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Roda

Roda 1

16.06.2009, 23:59

Multumesc, ai fost foarte prompt.Am reusit dupa multe incercari.

Bunica

Bunica 1

17.06.2009, 07:49

Succes ! Ai retete minunate!

Roda

Roda 1

17.06.2009, 12:30

Multumesc pentru aprecieri, draga mea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!