TIRAMISU CU ZMEURA

de Roda in Prajituri, 16 Iun 2009 | 2581 vizualizari

 

Apetisanta, usoara,o versiune estivala a renumitei Tiramisu.

 

INGREDIENTE

  • 25 biscuiti,
  • 1 pahar apa,
  • 600g.zmeura,
  • 3 oua,
  • 3 sticlute cu esenta de rom,
  • 80g.zahar pudra,
  • 250g.mascarpone;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TIRAMISU CU ZMEURA:

1.Se separa ouale.Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana cand compozitia se albeste.Se adauga mascarpone si se amesteca bine.


2.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in crema de mascarpone.


3.Intr-o farfurie adanca , se varsa apa si esenta de rom.Se imbiba biscuiti in acest amestec si se tapeteaza cu ei un bol de sticla sau de Jena.Se acopera cu 1/2 din cantitatea de crema .Se presara zmeura.


4.Se acopera zmeura cu un strat de biscuiti imbibati ,urmeaza crema ramasa si, din nou,zmeura.


5.Se pastreaza la rece, in frigider, 6 ore , pana la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "TIRAMISU CU ZMEURA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Roda 1

16.06.2009, 23:59

Multumesc, ai fost foarte prompt.Am reusit dupa multe incercari.

Bunica 1

17.06.2009, 07:49

Succes ! Ai retete minunate!

Roda 1

17.06.2009, 12:30

Multumesc pentru aprecieri, draga mea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "inteligenta"