tiramisu cu zmeura

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 2 Ian 2011 | 3794 vizualizari

 

am ales sa fac ceva simplu si racoritor, dupa atata mancare si prajituri a mers de minune acest tort pe care l-am mancat direct de pe platou :D:)):))de aceea nu am sectiune, pentru ca arata tare haios inceput din toate partile :D

 

INGREDIENTE

  • o cutie mare de piscoturi
  • 3 cutii crema tiramisu
  • 600 ml lapte pasteurizat
  • 300 ml smantana
  • cacao
  • zmeura congelata-300 g
  • 2 linguri coniac
  • un plic capucino
  • frisca pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tiramisu cu zmeura:

Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.


Preparam siropul prin care vom da piscoturile astfel:


Amestecam coniacul cu capucino, pe care l-am facut conform instructiunior de pe plic( banuiesc ca toata lumea stie sa faca un capuscino :D).


Dam piscoturile prin acest amestec ametitor :)).


Formam un strat de piscoturi, peste care vom pune crema, apoi asezam zmeura, pe care am pus-o la scurs inainte de folosire, vom mai pune un strat de piscoturi, apoi un altul de crema si zmeura.


Deasupra vom pudra cu cacao si vom orna cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "tiramisu cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.01.2011, 20:19

multrumesc

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:28

frumos arata

Dana Cristea - pusikmea 1

04.01.2011, 20:51

saru'mana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort de frisca cu fructe