Tiramisu la pahar

de adasev12 in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 4138 vizualizari

 

un alt fel de tiramisu...la fel de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 150 g savoiardi
  • 150 g biscuiti simpli
  • 4 oua
  • 300 g mascarpone
  • 200 g zahar( 150 pudra+50 zahar tos)
  • 200 ml frisca lichida
  • vanilie
  • 2 lg ness
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

biscuitii si piscoturile se inmoaie bine in cafea ness indulcita apoi se pun in blender si se fac pasta.


ouale se separa...galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si vanilia, apoi se incorporeaza mascarpone si se mixeaza bine;


albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar si se adauga la galbenusuri amestecand cu o spatula.


frisca se bate foarte bine ( eu folosesc gata indulcita) si se adauga si ea la restul compozitiei...o sa iasa o crema de te lingi pe degete....


se iau 6 cupe mari...ies si 8, dar eu am facut portii generoase....se pune pe fund pasta de biscuiti si piscoturi apoi crema si deasupra se presara cacao pudra...


se da la rece cateva ore...sau pana dimineata...daca va puteti abtine....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

LUK 1

27.02.2011, 15:48

dementia!

gatitdemine 1

27.02.2011, 20:15

Excelent

adry88 1

12.06.2011, 13:40

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Foi de pandispan cu crema de mascarpone si Angelli