Tiramisu Rapid

de rodicamaria in Prajituri, 20 Mai 2012 | 3618 vizualizari

 

Stiu ca multa lume nu este de acord cu cremele instant la cutie.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Crema Tiramisu Dr.Oetker
  • 1 cutie Mascarpone
  • lapte
  • 300 ml cafea slaba
  • esenta de rom
  • pudra de cacao
  • 24 buc piscoturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Rapid:

Crema se prepara conform instructiunilor de pa ambalaj si se amesteca cu mascarpone.


Piscoturile se inmoaie repede in cafea (indulcita dupa gust si adaugat esenta de rom,tot dupa gust).Nu se tin mult in cafea,doar se introduc si se scot.


Se aranjeaza primul strat de piscoturi,se pune 1/2 din crema.Se mai pune un strat de piscoturi si deasupra restul de crema.


Apoi cu ajutorul unei site mici(eu am pus cu o strecuratoare de ceai) se pudreaza cu cacao.


Se da la frigider peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

iri_iri 1

20.05.2012, 22:18

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:27

diaconta 1

24.09.2012, 08:43

La multi ani cu multa sanatate si bucurie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu – bagatela toscana