Tiramisu reţetă adaptata

de nyana in Prajituri, 25 Noi 2009 | 9738 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 250 gr mascarpone
  • 3 albusuri
  • 1 pachet piscoturi(20 bucati)
  • 1 cana cafea amara( la care se poate adauga amareto , cognac)
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata


A mestecati galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc timp de 2-3 minute. Puneti vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele si amestecand bine timp de 10-15 minute pana cand crema se ingroasa. Crema se lasa la racit.


Faceti cafeaua si ;lasati-o la racit.Bateti albusurile spuma. Amestecati usor crema cu albusurile si mascarpone.


Incepeti sa construiti prajitura: puneti intr-o tava de chec o hartie de copt . Adaugti cateva linguri de crema, Adaugati un rand de piscoturi inmuiate in cafeaua rece.Puneti iar un rand de crema iar piscoturi ,ultimul rand trebuie sa fie de piscoturi.


Acoperit prajitura cu o folie de aluminiu si o dati la frigider timp de 6 ore


Rasturnati prajitura si o pudrati cu cacao.


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

25.11.2009, 21:31

o bunatate este prajitura asta!

Teo 1

29.11.2009, 22:12

si mie imi place tare mult ,desi m-am ingrasat

Michelle 1

29.11.2009, 22:34

super prajitura tiramisu..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza dulce