Tiramisu reţetă adaptata

de Steffy in Prajituri, 5 Mai 2012 | 4002 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata
Un dulce dorit mereu de noi este tiramisu si cum sotului meu nu ii place cafeaua, am inlocuit-o cu cacao si esenta de rom. Va recomand acest delicios si apetisant desert.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete duble de piscoturi Boromir
  • 500 g frisca Hulala
  • 250 g mascarpone
  • 2 iaurturi Danone Cremoso
  • 200 g zahar pudra
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahar tos
  • o lingura cacao
  • 2 esente de rom
  • bilute de cacao pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata


Frisca o facem conform instructiunilor de pe pachet si o punem la frigider.


250 ml lapte+2 linguri zahar tos+o lingura cacao se pun la fiert si apoi se da la rece. Se adauga cele 2 esente de rom.


Se mixeaza mascarponele impreuna cu cele 2 iaurturi si 200 g zahar pudra. Se adauga frisca peste crema de branza de mai sus.


Se inmoaie jumatate din piscoturi in cacaoa cu lapte si se aseaza intr-o tava cu peretii inalti. Se toarna 3/4 din crema obtinuta si se intinde in mod egal. Se aseaza apoi restul de piscoturi insiropate si se intinde crema ramasa.


Deaupra se orneaza cu bilute de cacao sau se poate rade ciocolata, dupa preferinta.


Prajitura trebuie sa stea la frigider cel putin 5 ore inainte de a fi taiata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:18

bun,bun

ionela2682 1

08.05.2012, 10:43

Geanina87 1

26.06.2012, 18:52

Un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală