Tiramisu reţetă cu frisca

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 10 Ian 2011 | 5111 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 3 galbenusuri
  • 200 ml frisca
  • 100 g zahar
  • coniac(optional)
  • 350-400 g piscoturi
  • 400 ml cafea indulcita
  • rom
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca


Intr-un vas se mixeaza galbenusurile de ou cu 100 g zahar pana ce acesta se topeste si galbenusurile au consistenta cremoasa(aprox 15 min);se adauga branza mascarpone si se omogenizeaza.Intr-un vas separat se bate frisca tare.Frisca se incorporeaza in crema.Se adauga coniac(optional).


Cafeaua preparata si indulcita dupa gust se amesteca cu rom si se toarna intr-un vas incapator.Fiecare piscot se trece prin cafea pentru cateva secunde si se aseaza pe o tava dreptunghiulara.Piscoturile se aseaza paralele cu latura mare a tavii pentru a putea fi taiat.Pe tava se aseaza un strat de piscoturi,apoi 1/2 din crema,piscoturi si restul de crema.


Deasupra se pudreaza cu cacao din abundenta.Se de la frigider pentru cel putin 4-5 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

lia maria 1

11.01.2011, 08:46

MIUTA 1

11.01.2011, 12:21

naomy 1

27.04.2011, 22:30

arata super ,tocmai acum la-m facut si eu,....abia astept sa-l scot din frigider

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura CABANA