Tiramisu reteta cu limoncello

de Bya Ralu in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 1487 vizualizari

 

Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am combinat cafeaua cu limoncello pentru ca nu sunt fan cafea si nu imi place deloc:)))asa nu s-a simtit gustul de cafea.Eu am gresit la crema,am batut albusurile cu zahar nu galbenusuriile,voi sa nu faceti ca mine:)))))Promit ca al doilea tiramisu va iesii mai bine:))Apropo reteta am furat-o de la gabriela zisa gabytzu:)))>:D<

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 punga de piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • cacao
  • esenta de rom
  • 1 cana de cafea tare
  • 1 cana de limoncello
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta cu limoncello:

Tiramisu reţetă originală


Se pregateste cafeaua si se lasa la racit.Se pune intr-un castron si se amesteca cu limoncello.


Galbenusurile se amesteca cu mixerul impreuna cu zaharul,iar albusurile se bat cu un praf de sare pana devine spuma tare.In compozitia de galbenusuri se adauga si cutia de mascarpone,se amesteca bine si se pune peste spuma de albusuri,amestecandu-se usor de jos in sus,se adauga si esenta de rom.Se lasa la frigider,dupa greseala mea am lasat 30 minute pentru a se intari.


Piscoturiile se inmoaie in cafeaua amestecata cu limoncello si se pun pe un platou sau o tava(cum va e mai usor.eu am folosit un vas termorezistent,nu am avut altceva).Se adauga un jumatate de compozitie de crema,se pune iar un rand de piscoturi,crema si se pudreaza cu cacao.Se da la frigider cateva ore.


Se orneaza cu frisca si visine

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta cu limoncello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Lavinia 1

20.05.2013, 20:01

Bya Ralu 1

20.05.2013, 20:06

asa e buni!

Bya Ralu 1

20.05.2013, 20:06

lavii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu ness