Tiramisu reteta cu limoncello

de Bya Ralu in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 1875 vizualizari

 

Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am combinat cafeaua cu limoncello pentru ca nu sunt fan cafea si nu imi place deloc:)))asa nu s-a simtit gustul de cafea.Eu am gresit la crema,am batut albusurile cu zahar nu galbenusuriile,voi sa nu faceti ca mine:)))))Promit ca al doilea tiramisu va iesii mai bine:))Apropo reteta am furat-o de la gabriela zisa gabytzu:)))>:D<

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 punga de piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • cacao
  • esenta de rom
  • 1 cana de cafea tare
  • 1 cana de limoncello
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta cu limoncello:

Tiramisu reţetă originală


Se pregateste cafeaua si se lasa la racit.Se pune intr-un castron si se amesteca cu limoncello.


Galbenusurile se amesteca cu mixerul impreuna cu zaharul,iar albusurile se bat cu un praf de sare pana devine spuma tare.In compozitia de galbenusuri se adauga si cutia de mascarpone,se amesteca bine si se pune peste spuma de albusuri,amestecandu-se usor de jos in sus,se adauga si esenta de rom.Se lasa la frigider,dupa greseala mea am lasat 30 minute pentru a se intari.


Piscoturiile se inmoaie in cafeaua amestecata cu limoncello si se pun pe un platou sau o tava(cum va e mai usor.eu am folosit un vas termorezistent,nu am avut altceva).Se adauga un jumatate de compozitie de crema,se pune iar un rand de piscoturi,crema si se pudreaza cu cacao.Se da la frigider cateva ore.


Se orneaza cu frisca si visine

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta cu limoncello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Lavinia 1

20.05.2013, 20:01

Bya Ralu 1

20.05.2013, 20:06

asa e buni!

Bya Ralu 1

20.05.2013, 20:06

lavii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca