Tiramisu reţetă cu piure de castane

de mimmi in Dulciuri, 14 Feb 2013 | 2812 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu piure de castane

 

INGREDIENTE

  • un pachet piscoturi
  • 500 g piure de castane (congelat sau la borcan)
  • esenta de rom
  • 50 g zahar
  • 20 g gelatina
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu piure de castane:

Tiramisu reţetă cu piure de castane


In poza de ingrediente se vad doar 250 g piure de castane congelat,pe care il lasam la dezghezat la temperatura camerei,pe langa acesta am mai adaugat inca 250 g din borcan)


Inmuiem gelatina in putina apa pentru cca 5 minute,dupa care o topim la bain-marie,insa aveti grija sa nu o fierbeti deoarece isi pierde calitatile. Mixam frisca foarte bine dupa care adaugam si piureul de castane si mai mixam pana se incorporeaza total. Adaugam si gelatina peste frisca si mai mixam inca un minut. Tapetam o tava cu folie de aluminiu. Preparam un sirop din 300 ml apa calduta cu 50 g zahar si esenta de rom dupa gust. Inmuiem piscoturile in siropul de mai sus,le asezam in tava,acoperim cu un strat din piureul de castane si repetam aceasta etapa pana se termina piscoturile si crema. Ultimul strat find de piure de castane. Eu am ornat cu frisca batuta si cacao. Se tine la frigider 2-3 ore. Enjoy !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu piure de castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

14.02.2013, 19:29

danakarin 1

14.02.2013, 22:41

Super! Mor dupa piure de castane!

Alina26 1

26.02.2014, 13:39

super!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata