Tiramisu reţetă originala

de cristeena20 in Prajituri, 2 Ian 2013 | 3266 vizualizari

 

De revelion am facut Tiramisu reţetă originala..a iesit excelent!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi
  • 500 gr branza mascarpone
  • 80 gr zahar
  • 5 galbenusuri
  • 3 albusuri
  • esenta de rom
  • bayley sau amaretto sau bourbon (eu am pus lichior de cherry)
  • 1 cana mare espresso tare
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura ciocolata pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originala:

Tiramisu reţetă originala

-Facem intai cafeaua si o lasam la racit. Eu am pus in ea putina esenta de rom si putin lichior de cirese.

- Intre timp preparam crema: mixam bine galbenusurile cu zaharul  si apoi adaugam branza mascarpone. Separat batem albusurile spuma si inglobam cu o lingura la crema de mascarpone. Amestecam bine si mai adaugam dupa preferinta rom si lichior.

- Pregatim un vas- punem putina crema pe fund si apoi punem piscoturile inmuiate in cafea, deasupra primului strat punem iar crema, apoi pudram putin cu ciocolata pudra, punem iar piscoturi (repetam pana terminam piscoturile si crema). La final deasupra se presara cu cacao.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Prajitura tiramisu reteta cu ciocolata