Tjapjoi Vegetarian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Mar 2015 | 1018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei cu ou
  • 3 lingurite ulei de susan
  • 1 conserva porumb baby
  • 2 linguri sambal oelek (pasta de ardei iuti)
  • 4 oua
  • 4 linguri ketjap manis (sos de soia dulce)
  • 400 de grame mix de legume chinezesti (praz, ardei gras etc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tjapjoi Vegetarian:

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sambal oelek. Se rastoarna intr-o tigaie fierbinte si se gateste precum o omleta. Se scoate pe o farfurie si se taie fasii.


Taiteii se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se calesc legumele, mai putin porumbul, 3-4 minute la foc mare in putin ulei. Se adauga porumbul taiat in bucati mai mici si se mai gateste 3 minute amestecand frecvent.


Se adauga ketjap manis si 200 ml apa fierbinte. Se adauga uleiul de susan, piper si eventual sare. La final, se adauga taiteii si se amesteca pentru omogenizare.


Se aseaza in farfurii si se decoreaza cu fasii de omleta.


Sursa: Allehande


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tjapjoi Vegetarian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

15.03.2015, 18:58

Interesantă combinție!

simona72 1

16.03.2015, 08:28

Ce faina reteta!

Carmen_g 1

19.03.2015, 07:58

Ce bun trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Snitele de conopida