Tjapjoi Vegetarian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Mar 2015 | 2809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei cu ou
  • 3 lingurite ulei de susan
  • 1 conserva porumb baby
  • 2 linguri sambal oelek (pasta de ardei iuti)
  • 4 oua
  • 4 linguri ketjap manis (sos de soia dulce)
  • 400 de grame mix de legume chinezesti (praz, ardei gras etc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tjapjoi Vegetarian:

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sambal oelek. Se rastoarna intr-o tigaie fierbinte si se gateste precum o omleta. Se scoate pe o farfurie si se taie fasii.

Taiteii se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se calesc legumele, mai putin porumbul, 3-4 minute la foc mare in putin ulei. Se adauga porumbul taiat in bucati mai mici si se mai gateste 3 minute amestecand frecvent. 

Se adauga ketjap manis si 200 ml apa fierbinte. Se adauga uleiul de susan, piper si eventual sare. La final, se adauga taiteii si se amesteca pentru omogenizare. 

Se aseaza in farfurii si se decoreaza cu fasii de omleta. 

Sursa: Allehande

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tjapjoi Vegetarian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

15.03.2015, 18:58

Interesantă combinție!

simona72 1

16.03.2015, 08:28

Ce faina reteta!

Carmen_g 1

19.03.2015, 07:58

Ce bun trebuie sa fie!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si branza