Toad in the hole

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 17 Ian 2020 | 755 vizualizari

 

Este un preparat din Marea Britanie ce are la baza budinca Yorkshire si carnati.
Este o reteta usor de preparat si foarte delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati lungi
  • 3 oua
  • 100 gr faina tip '00'
  • 150 ml lapte
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toad in the hole:

Pentru a prepara aceasta reteta incepem prin a intepa carnatul cu o scobitoare pe intreaga suprafata.


Aranjam carnatul in forma de spirala, il punem intr-o tava rotunda unsa cu putin ulei si punem la cuptor, la 220 grade C, pentru 20 minute (sau pana cand este bine copt) .Intoarceti in timpul coacerii, carnatul de pe o parte pe cealalta.


Intre timp pregatim compozitia pentru Yorkshire Pudding.


Punem intr-un bol cele 3 oua, laptele, un praf de sare si mixam bine .La final adaugam faina, mixam, avand grija sa nu se formeze cocoloase.


Lasam compozitia sa se odihneasca 10-15 minute.


Cand carnatul este copt, scoatem tava din cuptor si varsam compozitia din bol.


Punem din nou tava la cuptor ridicand temperatura la 240 grade C, si coacem timp de 20-25 minute.


Cand este gata, scoatem tava, feliem dupa plac si servim.


POFTA BUNA !

TIPS-URI

1

Tipul de carnati folositi in reteta originala sunt carnatii Cumberland.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toad in the hole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

18.01.2020, 19:31

Rocsi 1

20.01.2020, 18:32

Ce idee faina, ce bine arata!

- Andreea - 1

21.01.2020, 14:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă trandafir cu mere

de Ancutsa 6

ieri la 23:44

Papanași

pe 20.10 la 21:39

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

pe 20.10 la 20:03

Gem de gutui cu lavanda

pe 20.10 la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Cartofi si carnati afumati la cuptor