Toast cu amestec de branza, la cuptor

de Lia_ in Mancare copii, 3 Aug 2014 | 5273 vizualizari

 

V-am mai explicat preocuparea mea pentru a varia micul dejun pentru cei ai casei. Imi plac variantele calde si mai ales cele preparate la cuptor. Usor si rapid de facut. Coaja este crocanta, dar miezul pufos.

 

INGREDIENTE

  • 125 g brânza de vaci uscata, cas sfaramat (ricotta)
  • 125 g telemea veche (de capra am folosit)
  • 1 lingura smantana sau iaurt gras (daca branza nu e uscata, nu puneti)
  • 1 galbenus de ou
  • patrunjel, marar, cate o lingura
  • 6 felii de pâine din faina integrala
  • unt pentru uns painea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu amestec de branza, la cuptor:

1.Toaca marunt verdeata.

2. Amesteci branza de vaci cu telemeua zdrobita cu furculita, smântâna si oul. 

3. Adaugi verdeata

4. Pune feliile unse cu strat superficial de unt pe o foaie de copt.

5. Cu o lingura distribuie amestecul de branza pe cele 6 felii.

6. Se coc la 200 C, timp de aproximativ 15 minute, pâna când amestecul de brânza este usor auriu si prinde o crusta. 

7. Le servesti la masa calde, insotite de diverse legume proaspete, ardei, masline, rosii, etc.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Inspirat dintr-o varianta croata dar ei preparau dulce si fara verdeata, nu mi-ar fi placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu amestec de branza, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich masinuta