Toast cu amestec de branza, la cuptor

de Lia_ in Mancare copii, 3 Aug 2014 | 3160 vizualizari

 

V-am mai explicat preocuparea mea pentru a varia micul dejun pentru cei ai casei. Imi plac variantele calde si mai ales cele preparate la cuptor. Usor si rapid de facut. Coaja este crocanta, dar miezul pufos.

 

INGREDIENTE

  • 125 g brânza de vaci uscata, cas sfaramat (ricotta)
  • 125 g telemea veche (de capra am folosit)
  • 1 lingura smantana sau iaurt gras (daca branza nu e uscata, nu puneti)
  • 1 galbenus de ou
  • patrunjel, marar, cate o lingura
  • 6 felii de pâine din faina integrala
  • unt pentru uns painea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu amestec de branza, la cuptor:

1.Toaca marunt verdeata.


2. Amesteci branza de vaci cu telemeua zdrobita cu furculita, smântâna si oul.


3. Adaugi verdeata


4. Pune feliile unse cu strat superficial de unt pe o foaie de copt.


5. Cu o lingura distribuie amestecul de branza pe cele 6 felii.


6. Se coc la 200 C, timp de aproximativ 15 minute, pâna când amestecul de brânza este usor auriu si prinde o crusta.


7. Le servesti la masa calde, insotite de diverse legume proaspete, ardei, masline, rosii, etc.


Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

Inspirat dintr-o varianta croata dar ei preparau dulce si fara verdeata, nu mi-ar fi placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu amestec de branza, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lia_ 1

03.08.2014, 21:19

da, Claudia, ne place branzaaa

va pe toti

Lavinia 1

04.08.2014, 17:07

minunat

Panacris 1

13.08.2014, 17:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza