Toast cu oua cremoase si somon afumat la cald

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 1 Noi 2016 | 384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine integrala
  • 2 oua mari
  • ulei de masline
  • piper
  • cateva frunze de marar
  • 50 grame somon afumat la cald
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu oua cremoase si somon afumat la cald:

Se prajeste felia de paine intr-o tigaie fara ulei, pana devine crocanta. Se transfera pe o farfurie.


Se bat ouale ca pentru omleta.


Se unge o tigaie nonaderenta cu putin ulei si se incalzeste la foc mare.


Se adauga ouale in tigaie, apoi se amesteca usor 20-30 de secunde, pana sunt gatite si au o consistenta cremoasa.


Se adauga peste felia de paine, apoi se adauga somonul rupt in bucati, frunzele de marar si piper proaspat macinat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu oua cremoase si somon afumat la cald" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.11.2016, 06:55

Ce bine ar merge la ora asta!

anca_rm 1

02.11.2016, 12:37

minunat ,

T I M E A 1

02.11.2016, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu ochi de ou