Toast cu oua cremoase si somon afumat la cald

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 1 Noi 2016 | 592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine integrala
  • 2 oua mari
  • ulei de masline
  • piper
  • cateva frunze de marar
  • 50 grame somon afumat la cald
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu oua cremoase si somon afumat la cald:

Se prajeste felia de paine intr-o tigaie fara ulei, pana devine crocanta. Se transfera pe o farfurie.


Se bat ouale ca pentru omleta.


Se unge o tigaie nonaderenta cu putin ulei si se incalzeste la foc mare.


Se adauga ouale in tigaie, apoi se amesteca usor 20-30 de secunde, pana sunt gatite si au o consistenta cremoasa.


Se adauga peste felia de paine, apoi se adauga somonul rupt in bucati, frunzele de marar si piper proaspat macinat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu oua cremoase si somon afumat la cald" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.11.2016, 06:55

Ce bine ar merge la ora asta!

anca_rm 1

02.11.2016, 12:37

minunat ,

T I M E A 1

02.11.2016, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort