Toast cu Ricotta, busuioc si miere

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 1 Iul 2016 | 421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine din tarate cu seminte
  • 1-2 linguri branza Ricotta
  • 1/2 lingura miere lichida
  • cateva boabe de piper roz
  • coaja de la 1/2 lamaie rasa
  • fulgi de sare
  • cateva frunze de busuioc
  • ulei de masline (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu Ricotta, busuioc si miere:

Optional, se unge felia de paine pe ambele parti cu ulei si se frige intr-o tigaie fierbinte pana devine crocanta.


Se unge felia cu Ricotta si se aseaza foile de busuioc deasupra, apoi se presara cu boabe de piper roz, coaja de lamaie rasa si sare. Se stropeste cu miere si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu Ricotta, busuioc si miere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

01.07.2016, 23:28

Xandrinne 1

03.07.2016, 14:21

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:05

salivez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvich cameleon