Tocana cu afumatura si muraturi

de MIMI in Porc, 14 Dec 2009 | 4833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 GR CARTOFI
  • O BUCATA SCARICICA AFUMATA
  • 2 CEPE
  • UN PRAF SARE
  • BULION
  • O LEG.MARA VERDE
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu afumatura si muraturi:

Se pune la fiert carnea afumata si se lasa sa fiarba bine.Separat se toaca ceapa si cartofi taiati cubulete.Se caleste ceapa pana devine aurie dupa care punem cartofi.Ii lasam pana se fac galbui si ai inabusim cu putina apa.Dupa ce a afiert canea o punem peste carotofi si lasam sa fiarba la foc mic,daca mai este nevoie mai adaugam putina apa.Cand este aproape de sfarsit se pune bulionul si mararul verde tocat fin.Se serveste cu orice fel de muraturi si sa nu uitam de un pahar de vin rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu afumatura si muraturi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:06

mihaelaradu 1

12.03.2011, 14:08

In afara de marar, mi se pare perfecta

adicutza2007 1

25.08.2011, 14:48

Mmmmmmm!@ ce bine arata! chiar aum maduc sa fac si eu tocana ca a ta! ms pt. reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

Desert mere coapte

de Camelya 5

ieri la 18:15

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu afumatura