Tocana cu pui crescut la curte

de Constelatialeu in Pui, 29 Apr 2015 | 3597 vizualizari

COMENTARII (21)

Adele 1

29.04.2015, 15:28

papabundetot 1

29.04.2015, 15:30

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reisnaor_2006 1

29.04.2015, 15:30

buna tocana ta,la mine puiul murea de batranete

Bya Ralu 1

29.04.2015, 15:32

nu e crescut in padure?)

Gicuta 1

29.04.2015, 15:37

delia64 1

29.04.2015, 15:39

Buna tocanita asta !!!

Constelatialeu 1

29.04.2015, 15:44

Dmantoaso, e crescut pe terasa din curte...

Bya Ralu 1

29.04.2015, 15:51

l-ai hranit cu parmezan?)

Constelatialeu 1

29.04.2015, 15:54

Doar parmezan i-am dat,din ala de la tine...

Irina 1

29.04.2015, 16:12

bune tocanitele astea! n-ai pus si de o mamaliga?

tarasmariana 1

29.04.2015, 16:33

Andra_Constantinescu 1

29.04.2015, 16:46

Buna tocana!

MotanLaOale 1

29.04.2015, 16:49

buna buna

mihaelar63 1

29.04.2015, 16:57

Bun puiul de tara !!!! Tre'sa incerc si eu cu atat de multa ceapa si usturoi

Bunica 1

29.04.2015, 17:24

Bună rău!

Merisor 1

29.04.2015, 17:52

Ai sacrificat puiul de curte!

Ksenya 1

29.04.2015, 18:21

imi place!

Gherca Daniela 1

29.04.2015, 18:27

Panacris 1

29.04.2015, 18:59

Rocsi 1

30.04.2015, 11:18

anca_rm 1

30.04.2015, 14:00

ce-mi place carnea de pui crescut la tara , e mult mai gustoasa si cu siguranta mai buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon