Tocana cu pui crescut la curte

de Constelatialeu in Pui, 29 Apr 2015 | 1166 vizualizari

 

Alt gust,alta mancare de.....chiar daca carnea e un pic mai atoasa......

 

INGREDIENTE

  • piept,copane si tartita de la un pui crescut la tara
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 morcov
  • 5 cepe rosii
  • 10 fire de usturoi verde
  • 400 g rosii decojite
  • 2 cartofi ( ca atat am avut si mi-a fost lene sa ma duc la piata)
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 lingurita de Mirodenia de la fuchs
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pui crescut la curte:

Mai intai am pus la fiert bucatile de pui,din zeama respectiva am facut o supa cu galusti.Cand au fost fierte bine,le-am scos pe o farfurie si m-am apucat sa pregatesc tocana.Am curatat si spalat legumele si apoi le-am taiat,morcovul bucatele rotunde,ardeiul si cartoful cubulete iar ceapa maunt.Am pus o cratita pe foc sa se incinga,am adaugat uleiul si legumele, mai putin cartoful,am presarat un praf de sare si am pus capacul peste cratita,lasand focul mai mic,sa se inabuse bine legumele.Am lasat cca 20 min,dupa care am adaugat cartofii si cca 250 ml apa.Am lasat sa fiarba bine cca 20 min si am adaugat rosiile si lingurita de mirodenia.La final am pus carnea,care era deja fiarta,am mai lasat 10 min sa se intrepatrunda aromele.Am tras de pe foc cratita si am adaugat patrunjel tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pui crescut la curte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

29.04.2015, 18:59

Rocsi 1

30.04.2015, 11:18

anca_rm 1

30.04.2015, 14:00

ce-mi place carnea de pui crescut la tara , e mult mai gustoasa si cu siguranta mai buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor