Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut

de Bya Ralu in Porc, 23 Dec 2015 | 1259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • cimbru/sare/piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut:

Carnea se taie in bucati potrivite(fiecare cum doreste),se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si cu vinul rose si se lasa la marinat peste noapte.


In vasul de lut se pune carnea marinata impreuna cu sosul format si putin apa,se acopera cu un capac si se lasa 1 ora la foc potrivit.


Se adauga cartofii taiati in bucati mai mari,ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fasii,se amesteca bine,se completeaza cu apa daca este nevoie,acoperim cu capac si se da la cuptor pentru circa 15 minute.


Se verifica sa fie si legumele fierte.


Se serveste cald

 

TIPS-URI

1

se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

23.12.2015, 22:23

motan

Camelya 1

23.12.2015, 22:36

Yamii, ce bine arata tocanita!

Bya Ralu 1

23.12.2015, 22:55

multumesc camelya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu costita de porc