Tagliolini rosii cu mazare si porc

de mihaelar63 in Porc, 2 Dec 2013 | 1250 vizualizari

 

Din seria paste colorate va aduc tagliolini [ tagliatele mai scurte proaspete] cu peperoncino . de cum le-am vazut culoarea rosiatica frumoasa mi-am zis ca le trebuie contrast.... mazare . Si cum nu merg asa seci putintica fripturica cu sos e perfecta langa ele .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 caciulie usturoi
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 varf cutit piper de Szechuan
  • 1/2 lingurita ,, Eros Pista''[ ardei iute tocat ]
  • 250 gr tagliolini cu ardei iute rosu
  • 250 gr mazare verde congelata
  • ceapa verde, patrunjel verde ardei rosu ptr. decor
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini rosii cu mazare si porc:

Taiati carnea cuburi,condimentati cu: piper,ardei iute,usturoi,sare, pasta rosii.


Carnea se pune tava,stropiti cu ulei,adugati 250 ml apa,dati la cuptor 40 min.


Fierbeti pastele si mazarea verde in apa clocotinda sarata in aceiasi oala .


Scurgeti mazarea si pastele . asezati-le pe un platou .


Serviti pastele cu friptura picanta de porc preparata la cuptor .


Decorati cu ardei rosu , ceapa si patrunjel verde .


 

TIPS-URI

1

Pe placul meu : gustoasa , aspectuasa si cu manopera putina !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini rosii cu mazare si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

02.12.2013, 19:05

bun bun

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 19:49

arata minunat

Anett 1

02.12.2013, 19:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pastitio