Vanata impanata cu carne tocata

de nico15 in Porc, 14 Noi 2010 | 3018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete potrivite
  • 300 gr carne tocata porc
  • 2 ardei verzi
  • 2 rosii
  • 2 rosii galbene
  • 100 gr ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml suc tomat,
  • cimbru
  • ulei,
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vanata impanata cu carne tocata:

Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un pic de suc tomat, vinetele(2) se taie in 1/2 si se pun la cuptor intr-o tava pentru a se coace se la 15-20 minute se incearca se scot cand sunt gata. Dupa ce sunt coapte se scot de la cuptor si cu ajutorul unei limguri, luam miezul si il adaugam in amestecul initial langa carnea tocata, mare atentie nu puneti mult ulei. Separat celelalte 2 vinele se feliaza foarte subtire la feliator(longitudinal) si se calesc in ulei cat sa se inmoaie si se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei. Separat se taie rosiile cele de culoare rosie si cele galbene si se pun deoparte. Cand amestecul este gata se ia de pe foc. Se ia un inel de metal si se pun vinetele taiate longitudinal, se pun din interiorul cercului de metal spre exterior inauntru se pune amestecul rezultat se acopera cu feliile de vinete iar pe deasupra se orneaza cu cubuletele de rosii de jur imprejur se pun felii subtiri de ardei verde.

Pofta Buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vanata impanata cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

nadina73 1

14.11.2010, 18:36

trebuie sa fie buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de pui cu masline
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui învelit în cașcaval, cu cartofi natur

de RODIMUR 5

ieri la 22:03

Chiftelute din carne la cuptor

ieri la 21:15

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

ieri la 12:11

RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in stil korean